Langtind avlyser vårrushet

Spådommer om et vårrush har gjort at mange potensielle boligkjøpere nå sitter på gjerdet, ifølge Privatmeglerens Anders Langtind.

Flere meglerkjeder forteller om større fart i boligmarkedet i den siste tiden. Eiendomsmegler Anders Langtind i Privatmegleren Ullevål i Oslo erkjenner at markedet har kommet seg, men er fortsatt ikke helt fornøyd, skriver DN.- Det er rett og slett lite til salgs. Det er mange som var tidlig ute og sa det ville bli vårrush, og da er det naturlig at mange kjøpere innretter seg etter det. Så har det uteblitt, spesielt i Oslo. Vi kan konkludere med at vårrushet er avlyst, det kommer ikke, sier han til avisen.Langtind sier han har vært på visninger der mellom 15 og 20 har meldt seg som interessenter uten at noen har kommet med bud, selv om de liker eiendommen. De ville heller vente og se om det kom ytterligere boliger på markedet.- Ulempen med at det ble spådd et vårrush, er at du har en del potensielle kjøpere som setter seg på gjerdet og venter fordi de tror de kan gå glipp av en bedre eiendom neste uke, sier megleren til DN.