Leier inn cruiseskip til OL i Tokyo

Myndighetene vil bruke cruiseskip for å håndtere den ventede mangelen på overnattingsmuligheter under sommer-OL om to år.

Børs

Myndighetene i Tokyo venter at hotellkapasiteten vil kunne bli sprengt under OL i Tokyo som skal avholdes i 2020.En av løsningene som vil benyttes for å håndtere denne utfordringen er å hyre inn cruiseskip som skal fungere som hotell under OL, skriver det japanske nyhetsstedet NHK.Tokyo har allerede hyret inn det 2003-bygde cruiseskipet MSC Lirica fra det sveitsiske cruiserederiet MSC.Den 65.000 tonn tunge båten som har plass til 2.600 gjester, ble valgt etter et internasjonalt anbud, ifølge nyhetsstedet.Under OL skal den ligge ved kaien i Koto.Det er ventet at det vil bli hyret inn flere cruiseskip som skal huse besøkende til OL-byen.

msc
cruiseskip
tokyo
tokyo-ol 2020
Nyheter
Børs