Meglerhus: Aksjen bør kunne stige 42 prosent

Børs

Storebrand arrangerer i dag kapitalmarkedsdag i London med temaet «Compelling combination of self-funded savings growth and capital return from maturing guaranteed back-book».Tidligere kommuniserte finansielle mål videreføres. I tillegg presenteres en oppdatert kapitalprognose og det lanseres nye operasjonelle målsetninger.Du finner presentasjonene her- Presentasjonene starter kl. 10.00 norsk tid og fokus vil være på strategien fremover, solvensgraden og kapitalsituasjonen. Vi venter at kursreaksjonen i første rekke vil være drevet av hvilke utbytteutsikter investorene konkluderer med gjennom dagen, skriver DNB Markets i en oppdatering torsdag.Meglerhuset opererer med en kjøpsanbefaling på Storebrand og et kursmål på 95 kroner.Onsdag sluttet aksjen på 66,88 kroner, hvilket betyr at aksjen er opp 3,96 prosent hittil i år.For at kursmålet skal innfris, må aksjen stige 42 prosent fra dagens nivå.

børs
dnb markets
storebrand
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse