Meglerhus: Dette kan være nye triggere for aksjen

Børs

Torsdag formiddag ble det kjent at Höegh LNG fikk et resultat etter skatt på 13,2 millioner dollar i 1. kvartal 2018, mot 11,4 millioner dollar i samme periode året før.Driftsinntektene beløp seg til 72,3 millioner dollar, sammenlignet med 68,6 millioner dollar i 1. kvartal 2017. Det var i tråd med forventningene på 72 millioner dollar. Höegh LNG opplyser også torsdag i kvartalsrapporten at selskapet og en motpart har blitt enige om betingelsene for et treårs timecharter for «Höegh Esperanza». Oppstart er ifølge selskapet i midten av 2018. Analytikerne i DNB Markets ser, ifølge TDN Direkt, både positive og negative momenter med dagens rapport.Nyheten om at selskapet har sikret et treårscharter for «Höegh Esperanza» beskriver som positiv. Det som ikke er så bra er at Ghana-kontrakten har blitt kansellert, ettersom milepælene for FSRU-prosjektet ikke ble møtt i tide.- Vi venter at kontraktannonseringer for FSRU 9 og FSRU 10, med planlagt levering i desember 2018 og mai 2019, vil være neste aksjekurstriggere, slår DNB Markets fast.På Oslo Børs får Höegh LNG skikkelig juling. I skrivende stund omsettes aksjen for 46 kroner, ned 6,88 prosent. Det betyr at aksjen er ned 28,92 prosent siden nyttår.

børs
höegh lng
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse