Meglerhus: Gullprisen ved viktig nivå

Analytikerne i Christiania Securities mener gullprisen beveger seg ved viktig nivå.

Børs

Gjennom 2018 har gullprisen ifølge Christiania Securities beveget seg i en rektangelformasjon mellom støtte ved 1.310 og motstand ved 1.354.«Et etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning», heter det i en oppdatering.Skulle vi se et etablert brudd ned gjennom 1.310, indikerer dette ifølge meglerhuset et fall ned mot 1.265 dollar per unse.«Om vi derimot får en reaksjon opp gjennom motstand ved 1.325 og prisen klarer å bryte taket i rektangelet ser vi en oppside opp mot 1.400 dollar», skriver analytikerne.Gullprisen ligger i en stigende trend ifølge Christiania Securities på mellomlangt sikt med gulv rett over 1.265 og tak rett under 1.400 dollar.

gullprisen
gull
christiania securities
Nyheter
Børs