Multiconsult reduserte overskuddet til 25 mill.

multiconsult

Multiconsult mener 1. kvartal var «solid» selv om bunnlinjen ble redusert relativt kraftig.

Multiconsult melder om et resultat etter skatt på 25,3 millioner kroner i 1. kvartal 2018, mot 72,1 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble 0,94 kroner, mot 2,75 kroner ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble 33,9 millioner kroner, sammenlignet med 94,3 millioner kroner i fjor. Driftsresultatet (EBIT) ble 36,1 millioner kroner, mot 94,4 millioner kroner året før.Driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) for kvartalet ble 48,4 millioner kroner, mot 105,5 millioner kroner i samme periode i fjor.Netto driftsinntekter beløp seg til 859,1 millioner kroner, sammenlignet med 799,7 millioner kroner i 1. kvartal 2017.- Det er gledelig å se at Multiconsult starter året med et solid kvartal. Det er oppløftende at effektene av forbedringsprogrammet allerede er synlige i Regioner Norge, i tillegg til fortsatt økt lønnsomhet i LINK arkitektur. Den omfattende reorganiseringen av Regioner Østlandet er et viktig tiltak for å styrke vår virksomhet. Den systematiske implementeringen av forbedringsprogrammet i Norge har klar prioritet og vil være en viktig del av realiseringen av Multiconsults 3 -2-1 GO strategiske ambisjoner mot 2020, sier CEO i Multiconsult, Christian Nørgaard Madsen.Les rapporten og presentasjonen her.