– Nå er krukkene fulle og utbyttene rekordhøye

- Da er det rimelig at vi får vår del, sier forbundsleder Pål Adrian Hellman i Finansforbundet.

Børs

Fristen i lønnsoppgjøret i finansnæringen er satt til midnatt mellom onsdag og torsdag. Dersom det ikke blir noen løsning, kan 20.000 ansatte i bank og forsikring går ut i streik fra torsdag morgen.– Vi har tatt vår del av ansvaret gjennom perioden med skjerpede kapitalkrav og andre regulatoriske utfordringer. Nå, med rekordresultater og -utbytter til aksjonærene, vil vi ha noe tilbake, sier forbundsleder Pål Adrian Hellman i Finansforbundet til DN.DNB vil ikke si noe om hva banken ser for seg som lønnstillegg til ansatte.– Finans Norge fronter bankene i oppgjøret. Vi ønsker ikke å gi ytterligere kommentarer nå, sier kommunikasjonsrådgiver Andreas Nyheim i DNB til avisen.

finansforbundet
Nyheter
Børs
Arbeidsliv