Navamedic oppdaterer markedet

Har utnevnt rådgiver for å maksimere verdien av Sippi.

Navamedic. Foto: Selskapets hjemmesider.

Navamedic ASA har i en melding kunngjort sluttføringen av Sippi-trådløs tilkoblingsløsning til Patient Data Monitoring Systems (PDMS). Selskapet opplyser at det har utnevnt en anerkjent rådgiver for prosessen med å maksimere verdien av Sippi, og vurderer flere strategiske alternativer for den globale lanseringen.- Navamedic er stolt av å kunngjøre ferdigstillelsen av den trådløse tilkoblingsløsningen for Sippi, og tilbyr en ny standard for urinovervåkning på sykehus ved å muliggjøre automatisert digital måling som er helt koblet til sykehusets egne pasientsystemer. Vi har en loggbok på 30 klinikker over Europa som venter på å teste det første trådløse PDMS-tilkoblede digitale urinometeret på markedet, og gjennomgår flere strategiske alternativer for å akselerere og utnytte Sippi-vekstmulighetene, sier Tom Rönnlund, administrerende direktør for Navamedic.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker