Nedgraderer og tar ned kursmålet

Meglerhus er ikke imponert over tallene til Gjensidige.

Gjensidige Forsikring - Foto: Scanpix

Berenberg nedgraderer sin anbefaling på Gjensidige Forsikring til en hold-anbefaling fra tidligere kjøpsanbefaling, ifølge TDN Direkt.Meglerhuset nedjusterer samtidig til 130 kroner per aksje fra tidligere 146 kroner.Berenberg mener 2017-resultatet til Gjensidige ikke var imponerende, mens resultatet for første kvartal 2018 var preget av værrelaterte skader.Disse faktorene øker usikkerheten knyttet til Gjensidiges kapitaldekning etter at Finanstilsynet har godkjent en partiell internmodell som var mer konservativ enn det selskapet søkte godkjenning for, viser Berenberg til, som ikke er overbegeistret for Gjensidiges utsikter gitt dagens verdsettelsesnivå.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker