New York-børsen faller etter langhelg

Det er rødt på New York Stock Exchange.

Børs

New York-børsen faller noe tilbake. Etter om lag 40 minutters handel er Dow Jones ned 0,6 prosent til 24.613, mens Nasdaq er på stedet hvil i forhold til fredag (det var stengt mandag); 7.433.Italia Krisen i Italia fører til aksjefall over store deler av verden. President Sergio Mattarella har hindret de EU-skeptiske partiene Femstjernersbevegelsen (M5S) og Ligaen i å danne ny regjering. Dermed kan det gå mot nyvalg til høsten.– Valget vil minne om en folkeavstemning om EU og euroen, sier Francesco Galietti fra konsulentselskapet Policy Sonar til nyhetsbyrået Reuters.Dagens makroDen amerikanske indeksen for konsumentenes forventninger var som ventet 128,0 i mai.Tall fra USA viser at boligprisene i et område med 20 byer i landet steg med 6,8 prosent i mars, i forhold til året før, viser S&P Case-Shiller-indeksen.Det var ventet en økning på 6,5 prosent.

usa
wall street
Nyheter
Børs