Norwegian får fornyet tillit av den svenske staten

Skal fortsette å fly svenske statsansatte til Europa og USA.

Børs

Flyselskapet Norwegian har fått forlenget en avtale med den svenske staten, ifølge en pressmelding.Avtalen innebærer at Norwegian skal fortsette å fly svenske statlige ansatte på utenriksreiser til Europa og USA, fra flyplassene i Stockholm, Gøteborg og København.Totalt vil Norwegian fly statlige ansette på mer enn 50 ruter, opplyses det.Den forlengede avtalen løper til og med september 2019.- Vi er veldig glade og stolte over at vi fortsatt får tillit til å fly statlige ansatte. At vi får fortsette å fly statlig ansatte både innen Europa og til USA, ser vi som en bekreftelse på at vårt prisnivå, fleksible billetter i moderne og drivstoffeffektive fly med høy komfort settes pris på, sier salgssjef Petteri Olsen i Norwegian i en kommentar.

flyselskaper
norwegian air shuttle
Norwegian
sverige
Nyheter
Børs