Rentefrykten traff Wall Street

Så rødt etter kraftig fall den siste timen.

Trader Peter Tuchman works on the floor of the New York Stock Exchange, Monday, March 5, 2018. Banks and technology companies are leading U.S. stocks lower in early trading on Wall Street. (AP Photo/Richard Drew) Richard Drew

De amerikanske børsene endte ned onsdag.Dow Jones falt 0,7 prosent til 23.924,98, Nasdaq 0,4 prosent til 7.100,90, mens den bredere S&P 500-indeksen gikk tilbake 0,7 prosent til 2.635,67.Indeksene reagerte med et byks på rentedommen fra Federal Reserve, men falt kraftig den siste timen på hint om høyere inflasjon fremover.- Det er ikke så mye å lese ut av dette. Markedet fortsetter å slite med krefter som jobber mot hverandre, inklusive strålende selskapsresultater, høyere renter og frykt for handelskrig, sier global markedsstrateg Crit Thomas hos Touchstone Investments til CNBC.Se også: -Inflasjonen nærmet seg 2 prosentApple-rallyApropos resultater, ble Apple belønnet med 4,4 prosent oppgang etter sine kvartalstall.På makrofronten steg antallet boliglånssøknader til sitt høyeste på nesten fem år, mens tall fra ADP Employer Services viste en noe større økning i privat sysselsetting enn ventet.ADP-tallene blir sett på som en viktig indikator for utviklingen i de offisielle arbeidsmarkedstallene, «non-farm payrolls», som publiseres fredag.