Røde tall for SAS

SAS leverer tall for 2. kvartal 2018.

Børs

SAS melder om et resultat etter skatt på minus 358 millioner svenske kroner i 12 kvartal 2018, mot minus 320 millioner svenske kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 1,02 svenske kroner, mot minus 1,23 svenske kroner ved samme korsvei i fjor.Driftsinntektene beløp seg til 9,9 milliarder svenske kroner, sammenlignet med 9,8 milliarder kroner i 2. kvartal 2017.- Kvartalsresultatet er i tråd med våre forventninger, til tross for store negative valutaeffekter. kvartalet har vi lagt inn en ordre på 50 nye Airbus A320neo-fly som vil spille en avgjørende rolle for å kunne styrke vår fremtidige konkurranseevne. Ordren gjør at SAS for første gang i moderne tid vil ha en flåte som består av markedets mest effektive fly, både når det gjelder kostnad og miljøytelse, skriver konsernsjef i SAS Rickard Gustafson i rapporten.Her er rapporten og presentasjonen

sas
Nyheter
Børs