Ser pen oppside i Golden Ocean

DNB Markets tar tempen før tall.

Børs

Resultatsesongen nærmer seg slutten, og i morgen skal Golden Ocean i ilden.DNB Markets venter en topplinje på 104,9 millioner dollar, et justert driftsresultat (EBITDA) på 49,9 millioner dollar og et resultat per aksje 0,12 dollar.Dette ligger hhv. fire, ti og 27 prosent over konsensus.- I likhet med markedet for øvrig venter vi i tillegg et utbytte på 0,06 dollar per aksje. Vi har lagt stigende rater i tørrbulkmarkedet fra 2018 til 2020 til grunn i våre estimater, og har et kursmål på 84 kroner. Kursmålet er basert på at ratenivået gir stigende skipsverdier, og tilsvarer 1,15x estimert netto underliggende verdi ett år frem i tid, skriver meglerhuset i dagens aksjerapport.Golden Ocean sluttet i går på 67,40 kroner. DNB-analytikerne har altså en kjøpsanbefaling, og ser en oppside i aksjen på rundt 25 prosent fra dagens nivåer.

golden ocean
dnb markets
john fredriksen
Nyheter
Aksjeanalyse
Shipping
Børs
Aksjeanalyse