Solselskap ser rødt

Aega leverer tall for 1. kvartal 2018.

Børs

Aega melder om et resultat etter skatt på minus 0,25 millioner euro i 1. kvartal 2018, mot minus 0,35 millioner euro i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,01 euro, mot minus 0,01 euro ved samme korsvei i fjor.Driftsinntektene beløp seg til 0,55 millioner euro, sammenlignet med 0,56 millioner euro i 1. kvartal 2017.- Dårlig vær i kvartalet førte til en produksjon i 1. kvartal på 7,9 prosent under budsjett. Oppkjøp av Solar Park Luino S.r.l, som eier et 0,8MW solanlegg i Luino, Lombardia, Italia, fra en gruppe italienske investorer. Finansieringen ble gjennomført med et lån på fire millioner kroner, hovedsakelig av selskapets aksjonærer, heter det i rapporten. Her er rapporten og presentasjonen

aega
Nyheter
Børs