Spår Nordic Nanovector opp 130 prosent

DNB Markets er bull.

Børs

DNB Markets tar i dagens aksjerapport for seg to selskaper som legger frem kvartalstall i morgen: Golden Ocean og Nordic Nanovector.- Etter tidligere i år å ha justert forventninger og tidsplan knyttet til utviklingen av Belatulin, blir onsdagens kvartalspresentasjon første anledning ledelsen i Nordic Nanovector har til å gi investorene en oppdatering basert på den nyekommunikasjonsstrategien, skriver meglerhuset.- I henhold til den nye planen tar selskapet nå sikte på å foreta første dosering av en pasient i løpet av 2. kvartal, samt mer generelt også å benytte kvartalspresentasjonene til å holde markedet løpende oppdatert på antall land som har godkjent gjennomføring av PARADIGME-studien og samtidig totalt antall klinikker som er godkjent for rekruttering av pasienter til studien, heter det videre.DoblingskandidatDNB-analytikerne estimerer null omsetning og et negativt driftsresultat (EBITDA) på 85 millioner kroner kvartalet.- Nå er det i første rekke tempoet i og resultatene fra utviklingsarbeidet som er avgjørende. I vårt basisscenario legger vi til grunn at selskapet selv tar produktet helt frem lansering, og at dette vil kunne skje i 2021, går det frem av rapporten.Nordic Nanovector stiger 0,8 prosent til 47,36 kroner på Oslo Børs tirsdag morgen. DNB Markets har en kjøpsanbefaling med 12 måneders kursmål på 110 kroner. Meglerhuset ser dermed en oppside i aksjen på over 130 prosent fra dagens nivåer.

nordic nanovector
dnb markets
biotek
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse