To døde på Norske Skogs anlegg i Australia

To australske menn er døde og en er kritisk skadd etter det som trolig er en gasslekkasje i Norske Skogs fabrikk i Australia.

Børs

Nødetatene ble kalt til fabrikken torsdag ettermiddag etter rapporter om en gasslekkasje på fabrikken i Albury, sørvest for Sydney, skriver kanalen ABC.En 28 år gammel mann som ble funnet bevisstløs på stedet, døde samme kveld, mens en 36 år gammel mann døde natt til fredag.To andre menn er innlagt på sykehus, en av dem en 22 år gammel mann som er kritisk skadd.Det antas at gassen var hydrogensulfid, en fargefri gass med en lukt som ligner råttent egg. Politiet bekrefter at det var en gasslekkasje, men ikke hvilken.Rundt 150 personer ble evakuert fra fabrikken, og 18 ble sendt til sykehus, men 16 ble senere skrevet ut.(©NTB)

norske skog
australia
Nyheter
Børs