Tre måter du kunne doblet pengene dine på

Børs

I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 877,18 poeng, opp 0,75 prosent. Det betyr at børsen er opp 7,70 prosent siden nyttår.Selv om det er en hederlig avkastning på noen måneder, finner vi tre aksjer som har mer enn doblet seg.Aksjonærene i PGS har sett aksjen gå hele 141,74 prosent siden nyttår. Bare i løpet av den siste måneden er kursoppgangen på 18,70 prosent.Det er verdt å merke seg at dette er den mest shortede aksjen på Oslo Børs. Den siste oppdateringen fra Finanstilsynet viser at shortandelen i PGS er på 9,73 prosent.På avkastningstoppen finner vi også BerGenBio, som har klatret 137,68 prosent hittil i 2018. Den siste måneden er aksjen opp 18,70 prosent.Du kunne også doblet pengene dine ved å investere i Panoro Energy. Aksjen er opp 7,30 prosent i dag, 40,45 prosent den siste måneden og 101,61 prosent siden årsskiftet.Det er også verdt å merke seg at spillselskapet River iGaming, som er notert på Oslo Merkur, debuterte 23. mars. Da sluttet aksjen på 18,50 kroner. I dag er ikke aksjen omsatt, men siste omsetningskurs er på 35 kroner. Det gir en avkastning på 89,19 prosent – på litt over to måneder.Verst har det gått med aksjonærene i Sino Agro Good som har sett aksjen stupe 59,40 prosent.

pgs
bergenbio
panoro energy
river igaming
Nyheter
Børs