Tror aksjen blir et utbyttecase – spår kursoppgang

Børs

Torsdag morgen ble et kjent at MPC Container Ships fikk et resultat etter skatt på 0,5 millioner dollar i 1. kvartal 2018, mot minus 2,2 millioner dollar i samme periode året før.Driftsinntektene beløp seg til 28,3 millioner dollar, sammenlignet med 13,2 millioner dollar i 1. kvartal 2017.Rapporten her.Nyheten blir tydeligvis tatt godt imot på Oslo Børs, hvor aksjen stiger 2,75 prosent til 56 kroner i åpningsminuttene.- På sikt ser vi for oss at selskapet blir et utbyttecase og vi venter første utdeling i forbindelse med Q4 2018, skriver DNB Markets i en oppdatering torsdag.- Kursen stengte i går på 54,50 kroner pr aksje og med et estimert utbytte på USD 0,82 pr aksje for 2019 innebærer det en potensiell fremtidig direkteavkastning på rundt 12 prosent, slår analytikerne fast.DNB Markets har en kjøpsanbefaling på aksjen og opererer med et kursmål på 66 kroner.

børs
dnb markets
mpc container ships
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse