KjøpLogg inn

Veidekke blar opp: Kjøper selskap

- Et stort og voksende marked, sier Veidekke-direktør. 

Publisert 2. mai 2018 kl. 15.35
Oppdatert 2. mai 2018 klokken 15.39
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 109 ord

Veidekke har inngått intensjonsavtale om å kjøpe 68 prosent av aksjene i Hande AS i Oslo, som spesialiserer seg på rehabilitering og innredning av kontorlokaler.Det fremgår av en børsmelding onsdag. - Hande AS er et meget veldrevet selskap. Med dette kjøpet blir vi en betydelig aktør i et spennende marked i vekst, sier adm. dir. Dag Andresen i Veidekke Entreprenør.Hande AS har 25 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på i overkant av 200 millioner kroner.- Hande AS vil tilføre oss kompetanse og komplettere vår virksomhet. Ombygging og innredning av kontorlokaler er et stort og voksende marked i Oslo-området, og Veidekke har i liten grad utført denne type tjenester tidligere, sier regionsdirektør Hans Olav Sørlie i Veidekke Entreprenør.