ABG Sundal Collier med knallhard «healthcare»-satsing

Eivind Yggeseth

Rekrutterer fra to av sine største konkurrenter til «health care»-teamet i Stockholm.

Meglerhuset ABG Sundal Collier som ledes av Knut Brundtland, styrker satsingen på helsesektoren og har derfor rekruttert to nye fjes fra henholdsvis Pareto Securities og Carnegie.Conny Granelli og Benjamin Nordin skal lede investeringsbank-aktivitetene til Stockholm-kontoret innen helsesektoren.Begge kommer fra tilsvarende stillinger hos sine tidligere arbeidsgivere, og har erfaring fra jobber i legemiddelindustrien.- Jeg er veldig fornøyd med at Conny og Benjamin kommer til ABG. De har begge solide bakgrunner innen investment banking, er sektorledende og velkjente og respekterte i industrien. I ABG vil vi ha et sterkt fokus på «healthcare» fremover og vil fortsette å bygge teamet, sier leder for Investment Banking i ABG Sverige, Jonas Ström.Han legger til at det vil gjort flere strategiske rekrutteringer fremover i hele rekken av sektorer, ikke bare i helsesektoren.- Med disse rekrutteringene vil vi ha et veldig sterkt team innen «healthcare», sier ledende partner i ABG Sverige, Karl Berglund.- Sektoren er ekstremt interessant, men kompleks, og selskapene vi hjelper i dette segmentet trenger å samarbeide med eksperter, ikke bare for spesifikke transaksjoner, men i et langt perspektiv. Dette er akkurat det vi kan tilby fremover, sier han.


Les også