I onsdagens rapport fra Investtech anbefales salg av aksjer i REC Silicon.- REC Silicon har brutt støtten ved 94 øre. Den horisontale trenden som strekker seg tilbake til 2017, er brutt ned og det er utløst et salgssignal, skriver Investtech.Analytikeren minner om at RSI er oversolgt og at volumbalansen er negativ. Det gir et negativt momentum som indikerer økende salgsinteresse blant investorene og som svekker aksjen ytterligere.Det er ingen støtte på Investtechs mellomlange kursdiagram så analytikeren utelukker ikke at nedsiden kan være stor.- Ved reaksjon opp, er det motstand mellom 94 og 97 øre. Aksjen svinger med over 22 prosent på månedsbasis. Dermed er volatilitetsrisikon høy. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech., men er ned 33 prosent så langt i år og hele 99,96 prosent fra toppen i november 2007.