AksjeNorge får ny sjef

CF-WESENBERG

AksjeNorge har i 25 år hatt som formål er å gi innsikt i den betydning aksjemarkedet har for den enkeltes langsiktige sparing og for næringslivets tilgang til risikokapital.Nå tar Kristin Skaug (48) over som ny daglig leder.- Vi er svært glade for at Kristin takket ja til å bli AksjeNorges nye leder. Det har vært viktig for oss å finne en kunnskapsrik og proaktiv person til denne rollen. Kristin har mer enn 20 års erfaring fra arbeid med aksjer og fond, og brenner for å formidle kunnskap til det norske folket om blant annet sparing. Styret ser virkelig frem til å samarbeide med Kristin om å lede det viktige arbeidet til AksjeNorge videre, sier styremedlem Per Eikrem i en melding.Skaug kommer til AksjeNorge etter 16 år i Nordea Bank, sist som Senior Marketing Partner. Karrieren startet som valutamegler i Kreditkassen i 1995.Skaug har studert økonomi både på Université de Fribourg i Sveits og på Handelshøyskolen BI. I 2017-2018 har hun fulgt et Executive Masterprogram på Handelshøyskolen BI kalt «Green growth as a competitive advantage».AksjeNorge leier kontorer på Oslo Børs. Stiftelsen har et eksternt styre og er en uavhengig og nøytral aktør i det norske aksjemarkedet. Nordea, DNB, Nordnet, Equinor, Norsk Hydro, Veidekke, NHO, LO og Oslo Børs er representert i styret.


Les også