Analytiker: Følg med på denne aksjen

Børs

I tirsdagens rapport fra Investtech ber analytikeren leserne følge med på utviklingen i Borr Drilling.- Borr Drilling har brutt ned gjennom gulvet i den stigende trendkanalen på mellomlang sikt. Aksjen har også dannet en dobbel-topp-formasjonen, og et salgssignal er utløst, skriver Investtech.Analytikeren minner om at aksjen har støtte ved 37 kroner, mens det er motstand ved 40 kroner på kort sikt og 42,40 kroner på lengre sikt.- Det kortsiktige momentumet er svakt og fallende, og svekker aksjen. Dette veies imidlertid opp av positiv volumbalanse, noe som indikerer at de siste dagers nedgang bare skyldes at kjøperne tar seg en liten pause, snarere enn at selgerne presser på for å komme seg ut, slår analytikeren fast.Investtec konkluderer med at aksjen viser blandede tekniske signaler, men minner om at aksjen er svakt positiv på innsidehandler.I skrivende stund omsettes aksjen for 38,60 kroner, ned 0,52 prosent. Det betyr at aksjen er ned 8,96 prosent den siste måneden mens den er opp 11,56 prosent hittil i år.Les også: Hermanrud: Det kan komme et krakk på 50 prosent

børs
investtech
borr drilling
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse