Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Børs

I tirsdagens utgave av Investtech anbefales salg av aksjer i REC Silicon.REC Silicon har beveget seg mellom motstanden ved 1,54 kroner og støtten ved 0,94 kroner på mellomlang sikt de siste månedene. Foreløpig er det gitt salgssignal fra hode-og-skuldre-formasjon både på kort og mellomlang sikt, slår Investtech fast.Analytikeren mener salgssignalet styrkes av negativt momentum og negativ volumbalanse, noe som indikerer at kjøperne nå begynner å bli passive, mens selgerne er aggressive og går ned i pris for å få solgt aksjene sine. - Videre nedgang til neste støttenivå ved 0,94 kroner indikeres. Sluttkurs under dette nivået vil utløse et nytt salgssignal. Ved reaksjoner opp er det motstand ved 1,21 og høyere opp mot 1,54 kroner, skriver Investtech. Aksjen er negativ på innsidehandler etter at styreleder Jens Ulltveit-Moe solgte sine aksjer i midten av mai.

børs
investtech
rec silicon
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse