Analytiker spår kursoppgang

Børs

- I etterkant av en Q1-rapport med bedre tall enn både vi og konsensus lå inne med har Self Storage Group fortsatt ekspansjonen ved anskaffelse av en utviklingseiendom i Kristiansand og en i Trondheim, skriver DNB Markets i fredagens morgenrapport.Førstnevnte med planlagt utleiebare lagerenheter i løpet av 2018, mens sistnevnte er planlagt å stå klar for utleie i løpet av 2019.Meglerhuset minner om at inntjeningsveksten i selskapet i første rekke er drevet av tilgjengelig areal, utleiegrad og leie pr kvm. Selskapet har tatt en ledende posisjon i et relativt nytt nisjemarked for utleie av mindre lagerenheter og DNB Markets venter en topplinjevekst på 7-11 prosent de neste årene.Analytikerne opererer med en kjøpsanbefaling og et kursmål på 18,50 kroner.Torsdag sluttet aksjen på 16,40 kroner. Det betyr at aksjen er opp 2,50 prosent den siste måneden mens den er ned 2,38 prosent siden nyttår.For at kursmålet skal innfris, må aksjen stige 12,80 prosent fra dagens nivå.

børs
dnb markets
self storage group
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse