Analytikerne har sett på fem aksjer – her er dommen

Børs

Analytikerne i DNB Markets har sett nærmere på hvilke oljepris de ulike oljeselskapene de dekker må ha for å forsvare sin markedsverdi.Implisitt oljepris er imidlertid ikke det eneste kriteriet som inngår i vurderingen av aksjene og meglerhuset opererer fortsatt med en holdanbefaling på DNO, med et kursmål på 16,20 kroner.DNB Markets belønner også Aker BP med en holdanbefaling og et kursmål på 280 kroner.- På Lundin har vi en salgsanbefaling med et kursmål på SEK 228 pr aksje. For Faroe Petroleum har vi en kjøpsanbefaling med et kursmål på GBp 145 pr aksje, slår analytikerne fast.Det foretrukne valget innen sektoren er imidlertid Equinor, hvor DNB Markets venter drahjelp av kontantstrømmen fremover. Konklusjonen er en kjøpsanbefaling og et kursmål på 219 kroner.

børs
dnb markets
faroe petroleum
equinor
aker bp
lundin
dno
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse