Anbefaler fire aksjer

Børs

I den siste ukerapporten fra Nordea kan vi lese at analytikerne ikke foretar noen utskiftinger i de norske aksjene som er med i Nordisk 20-listen.Det betyr at BW Offshore, PGS, Subsea 7 og Europris er det norske bidraget i porteføljen.- Selv om det er flere uromomenter, slik som Italia, Iran, Nord-Korea, handelskrig og også inflasjon, så tror vi det fundamentale vil seire på sikt. Vi fortsetter å se fremdragende inntjening og en global økonomi som holder farten oppe, og ergo overvekter vi aksjer i vår investeringsstrategi, skriver analytikerne i rapporten.BW Offshore avla i forrige uke regnskapstall for 1. kvartal som bekreftet Nordeas positive syn på aksjen.- Vi anbefaler fortsatt å kjøpe BW Offshore selv om aksjen er steget tett på 90 prosent siden vi satt den på listen. Prissettingen er fortsatt veldig attraktiv og aksjen handles nå til en pris per inntjeningskrone på kun 5,4x-3,9x for 2019E-20E. De fundamentale markedsutsiktene er forbedret, slår analytikerne fast.

børs
nordea
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse