Atea har fått en bot på 10 millioner kroner i bestikkelsessaken i Danmark, og alle de syv tiltalte personene ble kjent skyldig.Det går frem av kjennelsen til Retten i Glostrup offentliggjort onsdag ettermiddag, ifølge TDN Direkt. - Atea er funnet ansvarlig for aktiv bestikkelse for cirka 576.000 kroner, og til dels medvirkning til underslag på omtrent 714.000 kroner, heter det i en melding relatert til dommen.
Påtalemyndigheten hadde imidlertid lagt ned en påstand om bot på 60 millioner for Atea. Berlingske Business
Konsernsjef Steinar Sønsteby i Atea har skrevet en kronikk i  der han gir sin side av saken.Han skriver at Atea må ta ansvar uansett utfall og til slutt beklager han til alle involverte.«Uansett utfall vil jeg på vegne av Atea gjerne si unnskyld til alle berørte. Det vil jeg, fordi saken - uansett hvordan den ender - har forårsaket skade, skapt bekymringer og krevd både tid og penger for alt for mange mennesker, organisasjoner og virksomheter», skriver Sønsteby.