Betaler 27 millioner for lunsj med verdens beste investor

Warren Buffett, chairman and CEO of Berkshire Hathaway, drinks Cherry Coke while playing bridge outside Berkshire-owned Borsheims jewelry store in Omaha, Neb., Sunday, May 6, 2018. On Saturday, tens of thousands of Berkshire Hathaway shareholders attended the annual Berkshire Hathaway shareholders meeting. (AP Photo/Nati Harnik) Nati Harnik
Børs

Hvert år arrangeres en auksjonen hvor vinneren får spise lunsj med Warren Buffett, blant mange regnet som verdens beste investor.Pengene som kommer inn går til gratis mat, medisiner og andre tjenester til hjemløse og lavinntektsgrupper i San Francisco.Årets vinner, som ønsker å være anonym, la 3.300.100 dollar, eller litt over 26,76 millioner kroner, på bordet for å sikre seg lunsj med Berkshire Hathaways sterke mann.I fjor endte vinnerbudet på 2.679.001 dollar mens det høyeste budet som noensinne er registrert er på 3.456.789 dollar.Ifølge Marketwatch kan vinneren invitere opptil syv venner på lunsj med Buffett på steakhouse Smith & Wollensky i New York.

warren buffett
berkshire hathaway
Nyheter
Børs