Fred. Olsen Energy opplyser i en oppdatering at selskapets waiver-periode er utgått, og det ikke har blitt enighet om en forlengelse av betalingsutsettelsen.Selskapet skriver at det er i dialog med sine kreditorer om å finne en alternativ løsning, og for å forbdre den økonomiske situasjonen i selskapet. Fred. Olsen Energy gjentar at , endringer i låneavtaler, samt nedskrivning av gjeld for å få dette på plass. En av utfordringene for riggselskapet er et obligasjonslån på drøyt én milliard kroner som forfaller i februar neste år.Kepler Cheuvreux har tidligere i måneden reagert med å , og fastholder sin hold-anbefaling. I en børsmelding skrive selskapet følgende:The waiver period has expired and as of today no extension has been granted by the Company's financial creditors on terms acceptable to the Company. The financial covenants of the Company will be tested on 20 July 2018.