- «Damer over 40 er lik»

Finansmann og fotballrådgiver Christian Eidem og investor Einar Greve barket sammen på innflytningsfest i oktober for to år siden. Mandag startet rettssaken.

Børs

Det var på en innflytningsfest i oktober for to år siden at finansmann og fotballrådgiver Christian Eidem og investor Einar Greve barket sammen i det nye huset til næringsmegler Knut Stokke, like ved Vigeland-museet på Frogner i Oslo, skriver Finansavisen.Ifølge tiltalen fra Oslo statsadvokatembete slo og eller stakk Eidem investoren «i ansiktet, halsen og på kroppen med et glass slik at Greve ble påført et kutt i kinnet på om lag fire centimter, et kutt i halsen og flere kuttskader i brystet og mageområdet.»Dagen etter gikk både Christian Eidem og Einar Greve til politianmeldelse, men kun Greves anmeldelse av Eidem førte frem. Eidem er nå tiltalt «for å ha skadet en annens kropp».Mandag startet saken i Oslo tingrett, og Eidem forklarte ifølge DN at han har kjent Greve i rundt 15 år og at de ikke hadde hatt noe usnakket før slåsskampen.Ifølge Eidem var det flere eldre i det norske finansmiljøet som var der, og at Greve var tydelig ruset på festen og snakket svært nedsettende om damer.Eidem forklarte ifølge DN at Greve skal ha pekt på noen damer i midten av 50-årene og sagt at når en ligger med damer over 40 år er det som å ligge med lik.- «Damer over 40 er lik» er blitt sjargong for disse mennene i finansmiljøet, forklarte Eidem, ifølge avisen.

Nyheter
Børs