Danske Bank nedgraderer Höegh LNG

Ikke kjøp aksjen, mener meglerhuset. 

A currency trader watches monitors in a brokerage firm in Paris, France, Tuesday, Feb. 6, 2018. Stock markets around the world took a battering Tuesday, following a dramatic sell-off on Wall Street that triggered concerns that a potentially healthy pullback from record highs could turn into a protracted bear market. (AP Photo/Thibault Camus) Thibault Camus
Børs

Danske Bank nedgraderer i en oppdatering anbefalingen på Höegh LNG-aksjen til hold fra kjøp, ifølge TDN Direkt. Kursmålet slankes ned til 49 kroner, fra tidligere 63 kroner. - Med potensielle FSRU-kontrakter som fortsatt er i anbudsprosess og flere enheter som er åpne for business, ser vi for mange bevegelige deler i HLNG-puslespillet for øyeblikket. En av kontraktene ble annonsert for den seneste enhetene som ble levert, men det er faste FSRU-kontrakter som mangler. Legg til potensiell chartering-risiko for Egypt-FSRUen tar vi aksjen ned til hold, skriver meglerhuset.Höegh LNG har samtidig mandag signert et treårs timecharter for Höegh Esperanza  med China National Offshore Oil Company (CNOOC), opplyses det i en melding.Höegh Esperanza vil bli benyttet i FSRU-modus ved LNG-terminalen Tianjin i Kina i en avtalt minimumsperiode per år, mens den i den resterende tiden vil benyttes i LNGC-modus.

höegh lng
danske bank markets
Nyheter
Børs