Dette mener meglerhusene om Storebrand-strategien

Nordea Markets frykter større press på marginene dersom Storebrand lykkes med sin strategi. 

Børs

Nordea Markets frykter større press på marginene dersom Storebrand lykkes med sin strategi, mens Pareto Securities ser interessante muligheter for vekst i kommunale pensjoner, ifølge TDN Direkt.Det skriver meglerhusene i sine oppdateringer fredag, dagen etter at selskapet holdt kapitalmarkedsdag i London.- Hvis Storebrand lykkes med strategien om vekst gjennom økte markedsandeler, tror vi det kommer til å bli et større press på produktmarginene. Dette kan være grunnen til at Storebrand ikke økte sitt ROE-mål på over 10 prosent" skriver Nordea Markets, ifølge nyhetsbyrået. Nordea høyner sitt anslag på resultat pr aksje for 2018-20 med to prosent, og forventer større endringer i konsensusestimatet. Pareto trekker frem vekstmuligheter i markedet for tjenestepensjon for kommunalt ansatte som interessante.- I tillegg til å være på utkikk etter flere forvaltere og se på muligheter i retail-sparing, åpnet selskapet for å gå inn igjen i det kommunale pensjonsmarkedet, gitt de regulatoriske endringene i markedet. Vi anser dette som en interessant vekstmulighet og er mer fascinert av dette enn enkelte av de andre vekstinitiativene, skriver Pareto.

storebrand
nordea markets
pareto securities
Nyheter
Børs