Disse aksjene kjøpte investorene i mai

Børs

For andre måned på rad solgte privatpersoner mer aksjer enn de kjøpte på Oslo Børs, og totalt ble det nettosolgt aksjer for 141 millioner i mai, viser statistikk fra nettmegleren Nordnet.I mai er Norwegian tilbake som den mest kjøpte aksjen blant Nordnets privatkunder, med et nettokjøp på 49 millioner kroner.B2Holding, Elkem og Gjensidige følger bak Norwegian på listen over de mest kjøpte aksjene i mai. - Oppkjøpsryktene og spekulasjonene rundt Norwegian-aksjen har avtatt i kraft, og med en økende oljepris i tillegg har kursen falt over 15 prosent i mai. Mange private aksjeinvestorer har plukket opp aksjen i håp om at et eventuelt bud på selskapet skal materialisere seg, sier Nordnetsjef Anders Skar i en melding.Mest kjøpte norske aksjer:

  1. Norwegian: 49,40 millioner kroner
  2. Elkem: 25,53 millioner kroner
  3. B2Holding: 23,18 millioner kroner
  4. Subsea 7: 18,38 millioner kroner
  5. Gjensidige Forsikring: 15,13 millioner kroner

nordnet
Nyheter
Børs