DNB-analytikerne spår Norwegian-løft

DNB Markets tror aksjen stiger etter siste trafikktall. 

Ivan Kverme
Børs

Norwegian fraktet 3.421.460 passasjerer i mai i år, viser flyselskapets siste trafikktall.Dette tilsvarer en oppgang på 17 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.Den totale passasjertrafikken (RPK) steg med 51 prosent til 7,57 millioner, den totale kapasiteten like mye til 8,758 millioner.- Norwegian har i dag lagt frem trafikktallene for mai. I denne forbindelse ventet vi en yield på 0,34 kroner, mens fasiten viser en yield på 0,36 kroner. Yielden var dermed på linje med konsensus. Med utgangspunkt i usikkerheten vi har sett i markedet venter vi at dette vil kunne være tilstrekkelig for en positiv reaksjon ved åpning, skriver DNB Markets i sin morgenrapport. DNB Markets har en holdanbefaling på aksjen med et kurs mål på 255 kroner per aksje. 

Norwegian
dnb markets
aksjetips
Nyheter
Børs