DNB Markets nedgraderer Selvaag Bolig

Gjør ingen endringer med kursmålet. 

Børs

DNB Markets nedgraderer Selvaag Bolig fra en hold-anbefaling til salg, i sin siste oppdatering. Det opplyses samtidig at kursmålet på 37 kroner per aksje opprettholdes. - Vi har sett at en forbedret stemning i det norske boligmarkedet siden inngangen av året har gitt et løft i prisene. Samtidig er imidlertid befolkningsveksten lavere, en renteoppgang nærmere og antallet boliger for salg tilbake på et høyt nivå, skriver DNB Markets. - For Selvaag Bolig mener vi at ordreinngangen gjennom de siste 12 månedene innebærer risiko for at konsensusforventningene vil komme ned fremover. På våre estimater ligger andelen solgte i forhold til påbegynte boliger planlagt for levering i 2019 på 56 prosent. Et redusert forhåndssalg indikerer i tilfelle at risikoen har steget, mener DNB-analytikerne. Selvaag-aksjen har hatt et svært godt børsår så langt i 2018, og kan så langt i år skilte med en oppgang på 38,7 prosent. Den siste måneden er aksjen opp 12,5 prosent. 

selvaag bolig
dnb markets
Nyheter
Børs