Ektepar sikter mot milliarden

28 år gamle startet ekteparet og studiekameratene Amrita Sen og Fredrik Fosse analyseselskapet Energy Aspects.

Høsten 2012 startet ekteparet Amrita Sen og bergenseren Fredrik Fosse sammen med Richard Mallinson analyseselskapet Energy Aspects fra spartanske lokaler sør for Themsen i London, skriver DN. Nå er de spartanske kontorene byttet ut med moderne kontorer 32 etasjer over bakken i Londons Canary Wharf.- Amrita hadde jobbet i Barclays Capital. Hun var klar for å gjøre noe nytt. Det samme var jeg, sier Fosse, som før var strategisk rådgiver for et London-basert konsulentselskap, ifølge avisen.Alle de tre gründerne hadde studert sammen på britiske University of Warwick, og det gikk ikke mer enn noen få måneder før bedriften tjente penger. Siden har kundene strømmet til analyseselskapet som i dag er blant verdens ledende, ifølge regnskapstallene. Over 12 millioner dollar, nærmere 100 millioner kroner, endte ifølge DN omsetningen på i fjor. Resultatet før skatt ble vel 30 millioner kroner.- Vi kan bli mye større. Vi kan dekke mer, levere mer data og flere rapporter. Innen fem til syv år regner vi med milliardomsetning i norske kroner. Vi snakker definitivt om 100 millioner dollar, sier Fosse til avisen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også