Et kjent navn sender aksje opp 56 prosent

Berkshire Hathaway Chairman and CEO Warren Buffett, right, speaks as he sits with his Vice Chairman Charlie Munger during an interview in Omaha, Neb., Monday, May 7, 2018, with Liz Claman on Fox Business Network's "Countdown to the Closing Bell". (AP Photo/Nati Harnik) Nati Harnik
Børs
Aksjene i Lee Enterprises hopper hele 56 prosent i dagens førhandel. Årsaken til det er at selskapet går sammen med BH Media Group for å administrere Berkshire Hathaways avis og digitale operasjoner i 30 markeder. Ifølge Marketwatch vil det skje med effekt fra 2. juli.Berkshire Hathaways sterke mann, Warren Buffett, er godt fornøyd med den nye partneren, og forteller, ifølge Marketwatch, at Lees vekst i digital markedsandel og omsetning har overgått bransjen.- Våre oppdrag og mål samsvarer nøyaktig, våre markeder er like, og vi har begge gode ledere. Samarbeidet vil styrke oss begge, og det er logisk at Lee leder prosessen, slår Buffett fast.