Facebook kan ha gjort informasjon fra opptil 14 millioner brukere offentlig

Opptil 14 millioner Facebook-brukere kan være rammet av en software-feil som førte til at private innlegg ble delt offentlig.

Børs

Dette opplyser selskapet.Feilen, som fant sted mellom 18. og 22. mai, oppsto da Facebook testet en ny funksjon. Da den ble oppdaget, endret selskapet innstillingene igjen, slik at saker som var ment å være offentlige, også ble private.Facebooks personvernsjef Erin Egan sier feilen ikke påvirket tidligere publiserte innlegg. Hun opplyser også at Facebook nå ber brukerne om å gå gjennom innleggene sine samt personverninnstillinger.Kunngjøringen fra Facebook kommer kort tid etter at det ble kjent at selskapet har delt brukerdata med kinesiske selskaper, deriblant Huawei, som amerikansk etterretning anser som en sikkerhetstrussel.(©NTB)

facebook
personvern
Nyheter
Børs