Finansdirektør Petter Schouw-Hansen har bestemt seg for å forlate sin stilling etter 7,5 år i Bjørn Rune Gjelsten-dominerte Kid. Den siste aksjonæroversikten viser at Gjelsten Holding har en eierandel på 36,61 prosent i Kid.Ifølge en børsmelding går han til en ny jobb i Gjelsten Holding AS.Petter Schouw-Hansen vil fortsette i sin nåværende posisjon inntil en ny finansdirektør er på plass og en vellykket overgang er sikret.Kid vil umiddelbart sette i gang en rekrutteringsprosess for å finne en ny finansdirektør.- Etter 7,5 år i selskapet har jeg bestemt at tiden er riktig for en karriereendring for å få nye utfordringer og utvide mitt perspektiv på andre bedrifter og næringer, sier Petter Schouw-Hansen i en melding.I skrivende stund omsettes Kid-aksjen for 34,80 kroner, opp 1,16 prosent. Det betyr at aksjen er ned 19,19 prosent hittil i år.