Fire måter du kunne doblet pengene dine på

Børs

I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 891,93 poeng, ned 0,01 prosent. Det betyr at børsen er opp 2,09 prosent den siste måneden mens den har lagt på seg 9,51 prosent siden nyttår.Fire aksjer har mer enn doblet seg i verdi i løpet av 23 uker.Aksjonærene i PGS har sett aksjen gå hele 135,62 prosent siden nyttår.Det er verdt å merke seg at dette er den mest shortede aksjen på Oslo Børs. Den siste oppdateringen fra Finanstilsynet viser at shortandelen i PGS er på 9,71 prosent.På 2. plass på avkastningstoppen finner vi Panoro Energy, som har klatret 129,84 prosent hittil i 2018.Du kunne også doblet pengene dine ved å investere i BerGenBio og Polarcus. Aksjene er opp henholdsvis 114,98 prosent og 103,57 prosent siden årsskiftet.Det er også verdt å merke seg at spillselskapet River iGaming, som er notert på Oslo Merkur, debuterte 23. mars. Da sluttet aksjen på 18,50 kroner. Aksjen omsettes nå for 33 kroner, hvilket gir en avkastning på 78,38 prosent – på under tre måneder.Verst har det gått med aksjonærene i Sino Agro Good som har sett aksjen stupe 61,01 prosent.

pgs
panoro energy
bergenbio
polarcus
sino agro food
Nyheter
Børs