Fire måter du kunne doblet pengene dine på

I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 895,81 poeng, ned 0,27 prosent. Det betyr at børsen er opp 2,26 prosent den siste måneden mens den har lagt på seg 9,99 prosent siden nyttår.Fire aksjer har mer enn (minst) doblet seg i verdi i løpet av 24 uker.Les også: Hermanrud: Det kan komme et krakk på 50 prosentAksjonærene i PGS har sett aksjen gå 121,66 prosent siden nyttår, selv om aksjen er ned 7,91 prosent den siste uken og 4,41 prosent hittil i dag.Det er verdt å merke seg at shortandelen i PGS er 8,94 prosent. Det viser tall fra Finanstilsynet.På 2. plass på avkastningstoppen finner vi Panoro Energy, som har klatret 120,16 prosent hittil i 2018. I løpet av den siste uken har aksjonærene sett aksjen falle 3,87 prosent.Du kunne også doblet pengene dine ved å investere i InterOil Exploration and Production og BerGenBio. Aksjene er opp henholdsvis 108,22 prosent og 100 prosent siden årsskiftet.I slutten av forrige uke ble det kjent at Interoil Colombia E&P har inngått forlik med National Hydrocarbons Agency of Colombia (Agencia Nacional de Hidrocarburos - ANH) som avslutter alle utestående krav og uenigheter mellom partene vedrørende lete- og produksjonskontrakt nummer 68, Block COR-6. Kontrakten er datert 3. mai 2011.Forliket inkluderer terminering av COR-6-kontrakten og en gjensidig enighet om å avstå fra ethvert krav tilknyttet kontrakten.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også