I fire uker på rad har eksportvolumet av fersk laks vært på over 16.000 tonn og over 22.000 tonn regnet om til rund vekt. Det er 2-3.000 tonn over volumene på samme tid i fjor. Mange av eksportørene Intrafish har snakket med er derfor spent på volumet framover, og er forsiktige med å handle, skriver Intrafish, ifølge TDN Direkt. - Det har for så vidt gått ganske greit denne uken, men utbudet er så stort at det likevel ikke vil bli en stor oppgang, sier en eksportør som regner med rundt tre kroner opp for laks på 3-6 kilo. En av de andre eksportørene Intrafish har snakket med regner med at oppgangen kan bli 3-4 kroner sammenlignet med nivået i spotmarkedet sist fredag da prisene falt med flere kroner. - Vi er litt forsiktige siden vi hører det vil komme mer volum, sier han. Flere av oppdretterene Intrafish har snakket med forteller at de slakter mindre fisk neste uke. - For vår del vil det meste av volumet gå til å dekke opp kontrakter. Av den grunn er vi ikke så aktive i spotmarkedet, sier en.Prisene Intrafish har fått opplyst for neste uke2-3 kg: 46-48 kroner3-4 kg: 55-56 kroner4-5 kg: 56-57 kroner5-6 kg: 57-58 kroner6+: 60 kroner