Frontline-rally for innsiden

Børsen er passert.

Linus Sundahl-Djerf
Børs

Innsideporteføljen steg hele 5,04 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs la på seg 1,20 prosent.Innsiden satte dermed årsbeste for andre uke på rad.Porteføljen er nå oppe i 10,67 prosent oppgang hittil i år, og er plutselig foran børsen med sine drøye åtte prosent. Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Frontline-rallyFrontline ble ukens suverene vinner, etter å ha steget hele 22 prosent.DNBs oppjusterte kursmål sørget for god drahjelp, og torsdagens kvartalsrapport løftet aksjen ytterligere, selv om tallene var svake og fremtidsutsiktene dystre.NRC Group bidro med en oppgang på 3,1 prosent.Songa Bulk og Bank Norwegians morselskap Norwegian Finans Holding steg hhv. 1,2 og 1,6 prosent.På den negative siden falt DNB 2,7 prosent.NRC Group i sigetSiden innsideporteføljen ble frosset klokken 12:00 fredag, har Oslo Børs falt litt tilbake.DNB har i samme periode derimot steget til 150,10 kroner, det vil si 0,8 prosent.NRC Group står i skrivende stund i 63 kroner, etter en oppgang på 5,3 prosent.Songa Bulk, med både Arne Blystad, Jan Petter Sissener og Torstein Tvenge på eiersiden, har så langt falt 0,9 prosent.Norwegian Finans Holding er ned 0,2 prosent siden Finansavisen frøs kursen sist, mens Frontline har falt 2,0 prosent.

oslo børs
frontline
nrc group
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Næringseiendom