- Aksjemarkedene var markert ned i går. Amerikanske S&P500 falt med 1,4 prosent og Nasdaq var ned 2,1 prosent. De kunne dermed notere det største fallet på over to måneder, slår Kyrre Aamdal fast i tirsdagens rapport fra DNB Markets.Han minner om at mange er bekymret for at den opphetede retorikken rundt handelskonfliktene skal vedvare og få følger for handel og aktivitet.- Investorene trakk seg derfor ut av aksjer med eksponering mot handelskonflikter, herunder mange teknologiaksjer og for eksempel Harley Davidson (-6 prosent). Sistnevnte blir særlig rammet av EUs økte tollsatser som svar på USAs tolløkning. For å unngå de økte tollsatsene annonserte Harley Davidson at selskapet vil flytte en del av produksjonen til Europa, skriver Aamdal.Dette falt Trump tungt for brystet. Han mente selskapet nå viftet med det hvite flagget, men ba dem være tålmodige.Tirsdag har det vært en blandet utvikling på børsene i Asia.I Japan stiger Nikkei 225-indeksen 0,02 prosent mens den bredere Topix-indeksen er opp 0,11 prosent. Shanghai Composite går tilbake 0,82 prosent, mens S&P/ASX 200-indeksen i Australia opplever en nedgang på 0,25 prosent.Koreanske Kospi er ned 0,39 prosent, mens Hang Seng i Hong Kong faller 0,22 prosent.