Gladmelding fra Nordic Mining

Grunneieravtaler på plass.

Ivar S. Fossum, CEO i Nordic Mining. Foto: Finansavisen
Børs

Nordic Mining har inngått avtaler med de største grunneierne på Engebø, går det frem av en børsmelding torsdag.Som en følge av disse avtalene har selskapet nå rett til å kjøpe området der mineralprosesseringen er planlagt.Avtalene regulerer også Nordic Minings planlagte utvinningsaktiviteter og kompensasjon til grunneierne for salg av alle mineraler fra Engebø-forekomsten.Nordic Mining sitter ifølge meldingen nå på alle nødvendige rettigheter og tillatelser for dagens drift tilknyttet Engebø-prosjektet.Dette inkluderer utvinningstillatelser, miljøtillatelser og en områdeplan som regulerer bruken av arealet for gruvevirksomhet, mineralprosessering og infrastruktur i Engebø-området.Aksjen reagerer positivt, og avanserer helt til topps på vinnerlisten med 9,0 prosent oppgang til 3,89 kroner på Oslo Axess.Hele meldingen her.

nordic mining
gruve
engebøfjellet
Nyheter
Børs