Ivan Kverme

Halverer kursmålet på Questerre

Sparebank 1 Markets har nå kraftig jekket ned kursmålet på Questerre.

Sparebank 1 Markets har nå nedjustert kursmålet på Questerre Energy fra 12 til 6 kroner, melder TDN Finans.Ifølge nyhetsbyrået skrev analytiker Teodor Sveen-Nilsen i oppdateringen som ble publisert fredag at annonseringen fra myndighetene i Quebec relatert til fracking utgjør en risiko for olje- og gassindustrien i Quebec, og dermed også for Questerre.Sveen-Nilsen uttalte til Hegnar.no allerede torsdag i forrige uke at aksjen kan komme til å falle opp mot 50 prosent .Questerre faller mandag formiddag 5,35 prosent til 3,786 kroner. Ledelsen i oljemyggen inviterer nå aksjonærene til en statusoppdatering i Oslo etter forrige ukes "bumpy ride".


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også