Haugland: De stålsetter seg for dårlige nyheter

Børs

- Forsiktighet og skepsis preger markedene. De venter på viktige rentemøter i USA og eurosonen neste uke, og stålsetter seg dessuten for dårlige nyheter fra G7-møtet som starter i Canada i dag, skriver Kjersti Haugland i fredagens morgenrapport fra DNB Markets.Hun mener USAs nylige innføring av stål- og aluminiumstoll for blant annet EU og Canada borger for et surt møteklima. Den franske og canadiske statsministerens kommentarer omkring temaet fikk president Trump til å gå hardt ut mot landenes egne handelsbarrierer i går.- Dagens nøkkeltallskalender er tynn, med tall for vareproduksjonen i Tyskland og Frankrike som eneste viktige innslag, skriver Haugland.Forventningene ligger på en oppgang på 0,3 prosent fra mars til april for begge land.

dnb markets
Nyheter
Børs