Her er Jan Petter Sisseners favorittaksjer

Eivind Yggeseth
Børs

I mai kunne Jan Petter Sisseners Canopus vise til en avkastning på 2,74 prosent. - For Norge sin del har oljeprisen vært sterk, mens laksesektoren (som vi trodde) har utviklet seg negativt den siste tiden grunnet en sesongmessig nedgang i prisene. Gitt et bakteppe med politisk støy i Europa, og stadig mer rabiate handelsutspill fra Washington, så har fondet økt sin «hedging», det vil si nedsidebeskyttelse, ytterligere i juni måned for redusere risikoen, skriver Sissener i den siste månedsrapporten Det er foretatt mindre justeringer i porteføljen i mai. Fondet har kjøpt seg opp i Songa Bulk i forkant av at Nasdaq-noterte Star Bulk overtar selskapet.- Fondet blir derved aksjonær i verdens største bulkrederi, og vi har fortsatt et positivt syn på bulkmarkedet, slår Sissener fast.Videre har han solgt sin posisjon i Lundin Petroleum, økt i NXPI Semiconductor, samt tatt en shortposisjon i Marine Harvest da han forventer en sesongmessig nedgang i lakseprisene.Sisseners største aksjeposter:

  • Storebrand: 8,82 prosent
  • Prudential: 6,67 prosent
  • Tesla: -5,51 prosent
  • Royal Dutch Shell: 5,42 prosent
  • Songa Bulk: 4,97 prosent

jan petter sissener
Nyheter
Børs